School > Voorschool: UniKidz

Voorschool: UniKidz

UniKidz verzorgt de voor- en vroegschoolse educatie (VVE) voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar bij basisschool De Kinderboom. Dit vormt de perfecte basis voor de basisschool. De peuters worden volop uitgedaagd om zich verder te ontwikkelen. Dat ontwikkelen doen ze vervolgens eigenlijk (van)zelf, op hun eigen speelse manier. ‘Vanzelfontwikkeling’ noemen we dat bij UniKidz. Natuurlijk onder de liefdevolle begeleiding van ons deskundige team. 
 
Een VVE met een Plus!
In onze sfeervolle voor- en vroegschoolse educatie (VVE) locaties bieden wij aan peuters van 2-4 jaar de mogelijkheid om zich in een veilige, liefdevolle en uitdagende omgeving te ontwikkelen en voor te bereiden op de basisschool. Plezier maken staat hierbij centraal!
 
VVE zorgt ervoor dat kinderen extra hulp bij hun ontwikkeling krijgen. Anderzijds draagt VVE bij aan een soepelere overgang naar de volgende ontwikkelingsfase in de kleuterklas op de basisschool. Ons gecertificeerd team zorgt ervoor dat eventuele achterstanden worden ingehaald en geven kinderen een voorsprong voordat ze naar de kleuterklas gaan. Bij UniKidz worden kinderen in de volgende ontwikkelingsgebieden gestimuleerd:

*Taalontwikkeling: onder andere het aanleren en vergroten van de woordenschat.
Beginnende rekenvaardigheid: leren tellen, meten en oriëntatie in ruimte en tijd.

*Motorische ontwikkeling: stimuleren van zowel de grove als de fijne motoriek.

*Sociaal-emotionele ontwikkeling: het stimuleren van zelfstandigheid, zelfvertrouwen en het samen spelen en -werken. 

De plus van UniKidz zit in het feit dat wij, dankzij onze labels FitKidz (sport & beweging), SkillsKidz (maken & creëren), SoulKidz (met hart & ziel) en MindKidz (ontwikkeling & onderwijs) tal van activiteiten kunnen aanbieden die niet standaard zijn binnen het VVE-programma. Dit biedt nog meer uitdaging en afwisseling! Kinderen gaan dus nóg beter voorbereid naar het basisonderwijs. 
 
Tenslotte
Je kunt je kind(eren) inschrijven voor de peuteropvang (VVE) van UniKidz Hamerkwartier via het inschrijfformulier op onze website. Kijk voor meer informatie op onze website. Mocht je vragen hebben, dan kun je ons bereiken via informatie@unikidz.nl of 085 - 580 7000.
 
 

 
 

Website by Nieuweschoolwebsite.nl